Opis výrobku

Hľadáte dokonalú čalúnenú stoličku pre váš moderný interiér? Predstavujeme vám stoličku Empoli - horčicový Monolith 48 / čierne kovové nožičky.

Táto stolička je vizuálny skvost. Horčicový poťah Monolith 48 dodáva interiéru teplý a pohodlný pocit, zatiaľ čo kovové čierne nohy pridávajú moderný a elegantný dotyk. Rozmery 51 x 92 x 44 cm sú ideálne pre akýkoľvek priestor.

Stolička je vyrobená z kvalitnej preglejky, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Sedadlo a opierka sú tiež vyrobené z preglejky, čo zaručuje maximálnu pohodlnosť pri sedení. Navyše, nábytok je úplne zmontovaný, takže nevyžaduje žiadnu montáž.

Stolička okrem skvelého vzhľadu a kvality ponúka aj vynikajúcu funkčnosť. Výška sedáka 49 cm je ideálna na dlhé, pohodlné sedenie. Je to skutočne praktický a štýlový doplnok pre váš domov.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Stolička Empoli → vytvára dokonalú rovnováhu medzi štýlom a funkčnosťou. Jej horčicová farba pridáva do priestoru teplý a pohodlný pocit.
  • Rozmery 51 x 92 x 44 → sú ideálne pre každú izbu, bez ohľadu na to, aký je váš priestor obmedzený. Je dostatočne kompaktná na to, aby sa zmestila do menších priestorov, ale zároveň ponúka dostatok miesta na pohodlné sedenie.
  • Poťahová látka Monolith 48 → je mimoriadne odolná a ľahko sa čistí, čo z nej robí ideálnu voľbu pre domácnosti s deťmi alebo domácimi maznáčikmi.
  • Nohy z kovu a sedadlo z preglejky → zaručujú dlhú životnosť a stabilitu. Táto stolička je nielen štýlová, ale aj praktická a trvácna.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 51 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 44 cm,

  • Výška sedáku: 49 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Monolith 48

Farba

horčicová

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Sedadlo

preglejka drevená

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-empoli---horcicovy-monolith-48---cierny-kov-p-153635-1016-1016.html