Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 70 cm,

  • Výška: 94 cm,

  • Hĺbka: 97 cm,

  • Výška sedáku: 50 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Nea 66

Farba

horčicová

Skupina

pletenka

Prevedenie

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

nožičky

oceľ

Ďalšie informácie
Preverte spoľahlivosť a štýl s nábytkom s oceľovými nohami. Náš nábytok vám poskytne odolnosť a pevnosť na dlhé roky. Oceľové nohy sú nielen mimoriadne pevné, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a moderný vzhľad. Okrem toho sa oceľové nohy ľahko čistia. Nech už je váš štýl a preferencie akékoľvek, kus nábytku s oceľovými nohami dokonale zapadne do vášho interiéru a dodá mu charakter a triedu. Investíciou do tohto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Typ nožičky

s funkciou hojdania

Ďalšie informácie
Pocíťte radosť a blaženú relaxáciu s nábytkom s funkciou hojdania. Je to riešenie, ktoré vám umožní relaxovať a uniknúť od každodenného stresu. Hojdanie vás jemne ukolíše do náručia pohodlia a vytvorí jedinečný zážitok z relaxácie. Je to dokonalý spôsob, ako sa upokojiť, prečítať si obľúbenú knihu alebo si vychutnať chvíľu samoty. Okrem toho nábytok s funkciou hojdania vnesie do vášho interiéru harmóniu a dodá mu jedinečné čaro. Obohaťte svoj život o tento jedinečný zážitok, pri ktorom sa čas spomalí a vaše telo i myseľ obklopí pocit blaženého pokoja.

Ďalšie vlastnosti

Opierky rúk

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

14 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

71 cm x 38 cm x 69 cm

Hodnotenie zákazníkov

/hojdacie-kreslo-vasco---horcicova-pletenina-nea-66-p-158266-1004-1634.1634.1004.html