Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ pre mladistvých s moderným dizajnom? Predstavujeme vám posteľ Blanco 34 - borovica snežná / new grey.

Táto posteľ je vizuálne atraktívna s jej elegantným dizajnom a farebným prevedením, ktoré dodáva vášmu interiéru svieži a moderný vzhľad.

Posteľ je vyrobená z kvalitnej 16 mm laminovanej dosky, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Jej rozmery 150 x 97 x 206 cm sú ideálne pre matrac o veľkosti 140x200 cm, čo zabezpečuje pohodlný spánok.

Okrem toho, táto posteľ je veľmi praktická. Jej rozmery a štruktúra ponúkajú dostatok miesta pre pohodlný spánok a odpočinok. Jej jednoduchý a elegantný dizajn sa hodí do každej spálne a vytvára útulnú atmosféru.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Posteľ Blanco 34 → Ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú kvalitnú a štýlovú posteľ pre svoju spálňu. Tento produkt je vyrobený zo 16 mm laminovanej dosky, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu.
  • Rozmery 150 x 97 x 206 → Poskytuje dostatok priestoru pre pohodlný spánok a zároveň sa ľahko zmestí do väčšiny spální. Je ideálna pre matrac o rozmere 140x200, ktorý zabezpečí maximálny komfort.
  • Farebné prevedenie borovica snežná → Táto posteľ pridáva do vášho interiéru sviežosť a eleganciu. Jej farebné prevedenie je univerzálne a ľahko sa prispôsobí akémukoľvek štýlu zariadenia.
  • Prevedenie hrany → ABS hrana je odolná voči nárazom, čo zaručuje dlhú životnosť a bezpečnosť pri používaní. Táto posteľ je nielen praktická, ale aj bezpečná.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 150 cm,

  • Výška: 97 cm,

  • Hĺbka: 206 cm,

  • Vhodný matrac: 140x200

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie vložiek

new grey

Farebné prevedenie korpusu

borovica snežná

Farebné prevedenie prednej časti

borovica snežná

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Hlavová opierka

laminovaná doska

Prevedenie

Hrany

ABS

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

39 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

35 cm x 12 cm x 207 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

45,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

98 cm x 6 cm x 156 cm

Hodnotenie zákazníkov

/detska-postel-blanco-34---borovica-snezna---new-grey---140x200-cm-p-50542-1023-1023.html