Opis výrobku

Hľadáte ideálnu detskú posteľ, ktorá by bola nielen pohodlná, ale aj vizuálne atraktívna? Predstavujeme vám detskú posteľ Nemos - Borovica, 90x180.

Táto posteľ vás okamžite zaujme svojím jedinečným a hravým dizajnom. Jej borovicové prevedenie korpusu dodáva interiéru teplý a prírodný vzhľad. Je to skutočný klenot, ktorý oživí akúkoľvek detskú izbu.

Posteľ je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Jej rozmery sú 187 x 164 x 97 cm, čo z nej robí ideálnu voľbu pre deti. Má 24,5 cm vysoké nožičky a je schopná uniesť maximálne zaťaženie 80 kg na osobu. Navyše, je vybavená roštom a je vhodná pre matrac o rozmere 90x180 cm. Prevedenie konštrukcie je lakované nástrekom, čo zaručuje 2-násobné pokrytie a odolnosť proti poškodeniu.

Okrem svojej atraktívnej estetiky a kvalitného spracovania, táto posteľ ponúka aj vysokú funkcionalitu. Jej konštrukcia v tvare domčeka je nielen vizuálne príťažlivá, ale tiež vytvára bezpečné a útulné prostredie pre vášho potomka. S odporúčanou výškou matraca 10-15 cm je táto posteľ ideálna pre pohodlný a zdravý spánok vášho dieťaťa.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Stabilná konštrukcia z dreva → Detská posteľ Nemos je vyrobená z kvalitného dreva, ktoré zaručuje stabilitu a dlhú životnosť. Vaše dieťa bude mať vždy bezpečné a pohodlné miesto na spanie.
  • Originálny dizajn v tvare domčeka → Táto posteľ nie je len miestom na spanie, ale aj skvelým doplnkom do detskej izby. Tvar domčeka vytvára útulnú atmosféru a podporuje kreatívnu hru.
  • Praktické rozmery 187 x 164 x 97 → Posteľ je navrhnutá tak, aby poskytovala dostatok miesta pre pohodlný spánok, zároveň však nezaberie príliš veľa priestoru v izbe. Vhodný matrac 90x180 zaručí komfort a kvalitný spánok.
  • Dvojnásobné pokrytie lakom → Posteľ je ošetrená dvojnásobnou vrstvou laku, čo zabezpečuje jej odolnosť voči poškriabaniu a iným poškodeniam. Vaše dieťa tak môže využívať posteľ na hranie bez obáv.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 187 cm,

  • Výška: 164 cm,

  • Hĺbka: 97 cm,

  • Vhodný matrac: 90x180

  • Výška nožičiek: 24,5 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Detská

prízemná

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

borovica

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Prevedenie

lakované nástrekom

2-násobné pokrytie

Rošt

Počet lamel v rošte

12

áno

drevený

Počet

1

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Výbava

Bezpečnostná zábrana

odnímateľná

Druh matraca

Odporúčaná výška matraca

10-15 cm

nie

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

Matrac zapustený na hĺbku 6 cm

Maximálne zaťaženie

80 kg/os

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

21,9 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

101 cm x 127 cm x 10 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

24,3 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

204 cm x 49 cm x 11 cm

Hodnotenie zákazníkov

/domcekova-postel-nemos---90x180-cm---borovica-p-153155-1106-1023.1106.html