Opis výrobku

Hľadáte dokonalú čalúnenú taburetku, ktorá dokáže oživiť váš interiér? Predstavujeme vám taburetku Nicole na kovových nohách - v zelenej farbe szenilu Miu 2048 s zlatými nohami.

Táto taburetka vás okamžite upúta svojou výraznou zelenou farbou a zlatými nohami. Jej dizajn je moderný a elegantný, čo z nej robí skutočný klenot každého interiéru. Jej farebné prevedenie korpusu a nožičiek je nielen vizuálne atraktívne, ale aj veľmi praktické, pretože sa ľahko kombinuje s rôznymi štýlmi nábytku.

Taburetka Nicole je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov. Jej konštrukcia je z dreva, čo zaisťuje jej stabilitu a dlhú životnosť. Sedadlo je vyplnené vysoko elastickou penou HR, ktorá zaisťuje maximálny komfort. Navyše, taburetka je plne zmontovaná, takže si ju môžete ihneď po doručení vychutnať.

Čo robí taburetku Nicole takou výnimočnou, je jej všestrannosť. Môže slúžiť ako doplnkové sedadlo v obývacej izbe, ako praktický doplnok v spálni alebo ako štýlový detail v predsieni. S jej rozmermi 60 x 44 x 60 cm sa ľahko zmestí do akéhokoľvek priestoru. A to najlepšie na konci - taburetka Nicole je súčasťou kolekcie, takže si môžete vytvoriť jednotný a harmonický vzhľad vášho interiéru.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Exkluzívne farebné prevedenie → Zelená farba korpusu a zlaté nohy dodajú tomuto taburetu jedinečný a luxusný vzhľad, ktorý oživí každý interiér.
  • Vysoko kvalitný materiál → Čalúnenie z kvalitnej žinilky Miu 2048 a konštrukcia z dreva zaručujú dlhú životnosť a vysokú odolnosť taburetu.
  • Pohodlné sedenie → Sedadlo z vysoko elastickej peny HR poskytuje maximálny komfort pri sedení, či už počas krátkeho odpočinku alebo dlhšieho sedenia.
  • Bezproblémová montáž → Taburet je dodávaný plne zmontovaný, takže si môžete užívať jeho pohodlie a štýl bez akýchkoľvek komplikácií.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 60 cm,

  • Výška: 44 cm,

  • Hĺbka: 60 cm,

  • Výška nožičiek: 15 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Miu 2048

Skupina

žinilka

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

zelená

Farebné prevedenie nožičiek

zlatá

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

7,2 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

66 cm x 33 cm x 66 cm

Hodnotenie zákazníkov

/calunena-taburet-nicole-na-kovovych-nohach---zeleny-szenil-miu-2048---nohy-zlate-p-157377-1634-1634-opt--conf-76801.html