Opis výrobku

Hľadáte ideálnu čalúnenú stoličku, ktorá by dokonale zapadla do vášho moderného interiéru? Predstavujeme vám Čalúnenú stoličku s prešívaním Modern II.

Stolička je nielen funkčná, ale aj vizuálne atraktívna. Jej prešívanie a farebné prevedenie nožičiek, ktoré si môžete vybrať podľa vlastných predstáv, dodávajú interiéru šmrnc a jedinečný vzhľad.

Je vyrobená z kvalitného dreva bukového, sedadlo a opierka sú z preglejky. Rozmery 41 x 91 x 40 cm zaručujú komfort pri sedení a výška sedáka 46 cm je ideálna pre väčšinu stolov. Navyše, nábytok je plne zmontovaný, takže nevyžaduje žiadnu montáž.

Ale to nie je všetko! Stolička je nielen krásna a kvalitná, ale aj praktická. Jej ľahká údržba a odolnosť voči opotrebeniu z nej robia ideálny kúsok nábytku pre každú domácnosť. Nechajte sa očariť jej jedinečným štýlom a kvalitou.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Čalúnená stolička s prešívaním → kombinácia pohodlia a štýlu. Stolička pridáva moderný dotyk do každého interiéru, zatiaľ čo jej čalúnenie zabezpečuje maximálne pohodlie.
  • Voliteľné farebné prevedenie nožičiek → prispôsobte si stoličku podľa svojich predstáv. S možnosťou vybrať si farebné prevedenie nožičiek, môžete stoličku ľahko zladiť s ostatným nábytkom v miestnosti.
  • Drevená konštrukcia → dlhodobá odolnosť. Nožičky vyrobené z bukového dreva a sedadlo a opierka z preglejky zaručujú, že táto stolička vydrží dlhé roky.
  • Rozmery 41 x 91 x 40 a výška sedáka 46 → ideálna pre rôzne priestory. Bez ohľadu na to, či hľadáte stoličku do jedálne, kuchyne alebo obývačky, jej kompaktné rozmery sa zmestia kamkoľvek.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 41 cm,

  • Výška: 91 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 46 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

nožičky

drevo bukowe

Opierka

preglejka drevená

Sedadlo

preglejka drevená

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-s-presivanim-modern-ii-p-47543-1016-1016.html