Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 160-220 cm,

  • Výška: 76 cm,

  • Hĺbka: 90 cm,

Viac parametrov

Druh stola

Počet miest

pre 6 - 8 osôb

Rozkladací

Tvar prac. dosky

obdĺžnikový

Prevedenie

Doska

doska MDF

Ďalšie informácie
Objavte spoľahlivosť a funkčnosť nábytkových dosiek z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard - drevovláknitá doska strednej hustoty) je materiál strednej hustoty, ktorý je vynikajúcou voľbou pre nábytkovú pracovnú dosku z viacerých dôvodov. Doska je mimoriadne pevná a stabilná, čo znamená, že sa ľahko nedeformuje ani nepraská. Vďaka svojmu hladkému a rovnomernému povrchu poskytuje ideálny podklad pre rôzne povrchové úpravy, ako je lakovanie alebo dyhovanie. Okrem toho sa s ňou ľahko pracuje, čo umožňuje vytvárať dosky akéhokoľvek tvaru alebo rozmeru. MDF je tiež odolnejšia voči vlhkosti ako tradičné drevo, takže je ideálna na použitie v kuchyniach a kúpeľniach.

nožičky

oceľ

Ďalšie informácie
Preverte spoľahlivosť a štýl s nábytkom s oceľovými nohami. Náš nábytok vám poskytne odolnosť a pevnosť na dlhé roky. Oceľové nohy sú nielen mimoriadne pevné, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a moderný vzhľad. Okrem toho sa oceľové nohy ľahko čistia. Nech už je váš štýl a preferencie akékoľvek, kus nábytku s oceľovými nohami dokonale zapadne do vášho interiéru a dodá mu charakter a triedu. Investíciou do tohto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

nožičky

práškovo maľované

Ďalšie informácie
Overte si spoľahlivosť a odolnosť nábytku s práškovo lakovanými nohami. Náš nábytok poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj robustnú konštrukciu. Práškové lakovanie je proces, pri ktorom sa na kovové nohy nanáša tenká a odolná vrstva prášku, aby sa zabránilo korózii a poškodeniu. Vďaka tomu je nábytok odolný proti poškriabaniu, ľahko sa čistí a zachováva si svoj moderný vzhľad po dlhé roky. Okrem toho prášková farba poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom, takže nábytok je skvelý na použitie v interiéri aj exteriéri.

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

Maximálne zaťaženie

60 kg

Po vyliatí akejkoľvek tekutiny na dosku stola ju ihneď utrite dosucha, aby ste zabránili jej vsiaknutiu

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

53,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

168 cm x 19 cm x 98 cm

Hodnotenie zákazníkov

/berlin-rozkladaci-stol-160-220-cm--pracovna-doska---orieskovy--rost---cierny-p-149262-1073-1073.html