Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 277 cm,

  • Hĺbka: 279 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Garden 2844

Farba

námornícka modrá

Farebné prevedenie

Farba roštu

antracitová

Farba prac. dosky

tmavý orech

Prevedenie

Doska

masiv

Ďalšie informácie
Spoznajte výnimočnú kvalitu a eleganciu masívneho dreva ako nábytkovej dosky. Masívne drevo sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou voči poškodeniu a poškriabaniu, čo znamená, že vaša nábytková pracovná doska zostane dlho úžasná. Okrem toho sa masív ľahko čistí - na obnovenie jeho lesku stačí jemné utretie. Jeho prirodzené vlastnosti, ako sú rozdiely v štruktúre a odtieňoch, dodajú vášmu nábytku jedinečný charakter a nezameniteľný šarm. Výberom nábytkovej dosky z masívneho dreva investujete do odolného a estetického riešenia, ktoré sa stane ústredným bodom vášho interiéru.

Pracovná doska

dubové drevo

Pracovná doska

epoxidová živica

Pracovná doska

základná farba

Rošt/Kostra

oceľ

Operadlo

pena + silikónové guľôčky

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Rošt

práškovo lakovaný

Ďalšie vlastnosti

Druh vankúša

na zips

Doplňujúce informácie

rozmery sedačky

277 / 279 / 42 cm (š./h./v. sedáka)

rozmery stolíka

100/100/40 cm (š./h./v.)

Hodnotenie zákazníkov

/zahradna-rohova-sedacia-suprava-bayamo-ze-stolikiem---tmavomodra-garden-2844---rost-antracitova---pracovna-doska-tmavy-orech-p-162791-1095-1095.html