Opis výrobku

Hľadáte dokonalú vitrínu, ktorá oživí váš interiér? Predstavujeme vám vitrínu na nôžkach Norbi 03 Dub Lefkas.

Vitrína vás okamžite zaujme svojim elegantným dizajnom a dubovým odtieňom Lefkas, ktorý dodá vášmu domovu štýlový a moderný vzhľad. S jej šírkou 131 cm, výškou 131 cm a hĺbkou 40 cm sa perfektne hodí do akéhokoľvek priestoru.

Je vyrobená s vysokou precíznosťou a dôrazom na detaily. Jej robustná konštrukcia a kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a odolnosť. Ponúka tiež dostatok úložného priestoru pre vaše knihy, dekorácie alebo iné predmety.

Okrem skvelej vizuálnej stránky, táto vitrína ponúka aj vysokú funkcionalitu. Jej voľne stojaci dizajn umožňuje flexibilné umiestnenie v miestnosti, zatiaľ čo praktické usporiadanie políc optimalizuje využitie priestoru. Vitrína je teda nielen nádherným doplnkom vášho interiéru, ale aj praktickým riešením pre usporiadanie vášho domova.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita materiálu → Vitrína je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. To znamená, že tento produkt bude slúžiť roky bez potreby výmeny.
  • Praktické rozmery → S rozmermi 131 x 131 x 40, táto vitrína ponúka dostatok miesta na uloženie vašich predmetov, zároveň nezaberie veľa miesta vo vašej izbe. To znamená, že je ideálna aj pre menšie priestory.
  • Elegantný dizajn → Sa vyznačuje elegantným a moderným dizajnom, ktorý sa hodí do každého interiéru. To znamená, že okrem praktických funkcií, produkt tiež esteticky obohatí váš domov.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 131 cm,

  • Výška: 131 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Montáž: Samostatná

Viac parametrov

Hodnotenie zákazníkov

/vitrina-na-nozkach-norbi-03-dub-lefkas---vypredaj-p-149036-1092-1064.1092.html