Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 120 cm,

  • wysokość

    výška: 190 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 45 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub wotan

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie prednej časti

dub wotan

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 38 mm

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

predná časť

laminovaná doska 15 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 15 mm je odolná a štýlová surovina, ktorá je ideálna na výrobu nábytkových predných častí. Keď si vyberiete nábytkové čelo z laminovanej dosky, získate kombináciu funkčnosti a estetiky. Táto doska sa vyznačuje mimoriadnou trvanlivosťou a odolnosťou proti poškriabaniu. Okrem toho laminát na povrchu dosky zabezpečuje jednoduchú údržbu a čistenie, čo je dôležité pri každodennom používaní. Vďaka svojej všestrannosti je laminovaná doska 15 mm vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá odolný, ľahko udržiavateľný a estetický nábytok predna časti.

predná časť

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako suroviny na výrobu nábytkových predných častí. Sklenené čelá sú synonymom moderného dizajnu a vysokej kvality. Sklo je nielen mimoriadne estetické, ale aj odolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu hladkému povrchu sa ľahko čistí a je odolné voči škvrnám alebo poškriabaniu. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a krásu svojho interiéru. Okrem toho sklo opticky zväčšuje priestor, čím dodáva miestnosti ľahkosť a jas. Možno ho použiť aj na podsvietenie, ktoré vytvára jedinečný vizuálny efekt.

Prevedenie

Hrany

ABS

Pánty

zapustené bez brzdy

Výsuvy zásuviek

valčekové koľajnice

zadná časť

doska HDF 3 mm

Výbava

Počet dvierok

1

Počet zásuviek

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Vitrína z policami Halle 24N0HK13

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie

Podobné výrobky

/vitrina-z-policami-halle-24n0hk13-p-21600-1092-1064.1092.html