Opis výrobku

Hilding Salsa - zdravotnícky penový matrac

Salsa je matrac odporúčaný najmä parám, v ktorých prípade je veľký rozdiel ako výšky, tak i váhy. Vnútro produktu je vyplnený penou Flexifoam, ktorá zabezpečuje vhodnú podporu pre chrbticu a tvorí ideálne rozmiestnenie bodov tlaku tela na povrch matraca, a termoelastickou penou Visco - tvoriacu vrchnú vrstvu matraca. Pena Visco sa ideálne spája s tvrdosťou matraca a zaručuje výnimočný komfort a väčšiu mäkkosť. Vrstva reaguje na telesnú teplotu, vďaka čomu sa prispôsobuje tvaru užívateľa, a zmenšuje napätie svalov tela.
 
Matrac Salsa je vybavená dvoma poťahmi na výber, vďaka čomu sa prispôsobuje potrebám užívateľov. Vlastnosť predchádzania vzniku preležanín testovaná počas reštrikčných výskumov sa stáva výhodou, ktorá umožnila získať štatút zdravotného výrobku.
 
Prevedenie matraca:
  • Vložka: profilovaná pena Flexifoam vo výš. 14 cm (oranžová farba), termoelastická pena Visco vo výš. 4,6 cm (farba krémová)
  • Poťah: Velvet alebo Tencel
  • Výška: cca 21 cm (Velvet), cca 21 cm (Tencel)
  • Rozmery: možnosť prevedenia netypického rozmeru, po konzultácii
  • Tvrdosť: H3 (tvrdá)
    

Pre páry - matrac s vysokou bodovou pružnosti zaisťujúce optimálnu podporu a prispôsobenie zaťaženia, vďaka čomu osoba, ktorá spí vedľa necíti žiadne pohyby.
Pre aktívnych - matrace, ktorých design zaisťuje relaxáciu a rýchlu regeneráciu unavených svalov. Ideálne pre športovcov.
Pre mládež - solídny, pružný matrace s komfortnou tvrdosťou a trvanlivosťou prispôsobenou pre mládež počas dospievania. Vybavený dvoma tvrdosťami, vďaka čomu počas rastu dieťaťa môžete jednoducho matrac otočiť na druhú, tvrdšie stranu.
Dve tvrdosti - dvojstranný matrac, vybavený dvoma rôznymi hodnotami komfortu v závislosti na strane.
Zrolovaný - matrace sú vákuovo balená a zrolovaná, čo uľahčí dopravu a skladovanie. Pozor - záruka nezahŕňa matrace, ktoré boli v zrolované forme viac ako 4 mesiace.
Pre alergikov - Matrac potiahnutý poťahom bez látok škodlivých pre zdravie, neobsahuje potenciálne alergénne látky.
7 zón tvrdosti - matrac vybavený 7 rôznymi zónami tvrdosti.
Pre nastaviteľné rošty - matrac prispôsobený k roštom s nastavením sklonu opierky hlavy a podnožky. 
Pranie v teplote 60. stupňov - odporúčaná teplota prania poťahu.
15. rokov záruka - záručná doba na vložku matraca.

 
 
Poťahy matraca:
  • TencelNew - prírodný, antialergický poťah vyrobený z moderných viskózových vlákien. Jeho hlavnou výhodou je kontrola úrovne vlhkosti matraca, vďaka absorpcii jej prebytku priamo z pokožky spiacej osoby. Vlákna Tencel nedráždia a prirodzeným spôsobom bránia rastu baktérií. Poťah je ľahko odnímateľný, môžete ho prať pri teplote do 60 ° C.
  • Italiano - príjemný poťah na dotyk, dokončený vysoko kvalitnou viskózou. Načuchraná pletenina o zónové prevedenie tvoria zaujímavý trojrozmerný efekt. Nízka hmotnosť a štyri pohodlné úchyty umožňujú ľahké otáčanie matraca na druhú stranu. Poťah je odnímateľný, odporúčaná teplota prania je max. 60 ° C.
 

Certifikáty produktu: 

                                       
Značka kvality Švajčiarskeho inštitútu ergonómia a hygieny AEH.                                                                                  
          
Produkty Hilding majú štatút zdravotného výrobku spĺňajúceho základné požiadavky únijných smerníc nového globálneho prístupu týkajúce sa bezpečnosti používania, ochrany zdravia a ochrany životného prostredia.
   
Zdravotný výrobok

Matrace Hilding majú certifikát Oeko-Tex®, ktorý stanovuje, že všetky materiály použité na výrobu matracov neobsahujú škodlivé látky, ktoré majú negatívny vplyv na zdravie. Nákup produktov so značkou Oeko-Tex® dáva záruku vysokej kvality a bezpečnosti produktu, ktorý môžete používať bez obáv na škodlivý vplyv na Vašu zdravie.
 
Súvisiace kategórie:


Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 80-180 cm,

  • wysokość

    výška: 21 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 200 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Matrac penový medyczny Hilding Salsa

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/matrac-penovy-medyczny-hilding-salsa--p-48109-1031-1031.html